Thoughtful and Felt


Mijn nieuwe EP is uit en te beluisteren via meeste online muziekdiensten, zoals Spotify, Apple Music, Tidal, Amazon Music Streaming en Youtube Music. Ook nu laat Deezer weer een paar dagen op zich wachten, maar Thoughtful and Felt zal binnen een paar dagen ook daar te beluisteren zijn.

De titel van het album zou je kunnen vertalen als ‘Attent en gevoeld’ of als ‘Doordacht en gevoeld’. Wat mij betreft zijn beiden passend. Ik had wel een klein probleem met de titels Ste-005, Ste-006 en Ste-011. Oorspronkelijk waren ze bedoeld als STE-005, STE-006 en STE-011, dus volledig geschreven in hoofdletters. Dat was zoals mijn ZOOM-recorder de geluiden, die de basis vormen van de STE-collage, had opgeslagen. Helaas konden de namen zo niet consequent doorgevoerd worden bij alle muziekdiensten, omdat sommige muziekdiensten de titels automatisch aanpassen naar de The Chicago Manual of Style. Een kleine aanpassing was hier dus nodig.